Back to top

Avís legal

Termes i condicions d'ús

En compliment de l’article 10 de la llei 34/2002, de l’11 de juliol, de serveis de la Societat de la informació i el comerç electrònic (LSSCIE) s’exposen a continuació les dades identificatives de l’empresa titular de ninkasi.cat és Ninkasi, SCCL(d’ara endavant Ninkasi), domiciliada C/ Cal Biel, 17 C 08692 de Puig-reig a Barcelona, amb CIFF66822578. Inscrita a l’Oficina de Registre 0279 del Registre de Cooperatives del Servei Territorials a Barcelona, amb el Número d’assentament d’entrada corresponent 0279/30512/2016 el dia 05/08/2016.

AL UTILITZAR AQUEST LLOC, VOSTÈ ACCEPTA AQUESTES CONDICIONS D'ÚS. EN CAS QUE VOSTÈ NO ESTIGUI D'ACORD AMB AQUESTES CONDICIONS D'ÚS, SI US PLAU, NO UTILITZI AQUEST LLOC O ELS SERVEIX QUE EL MATEIX LI OFEREIX. GRÀCIES.
1. La acceptació d'aquests termes del servei (“TERMES I CONDICIONS D'ÚS”) és un acord legal vinculant entre vostè i el propietari del lloc web en referència al lloc web i tots els productes o serveis disponibles del lloc web. Si us plau, llegeixi aquests TERMES I CONDICIONS D'ÚS detingudament. Al ’accedir o utilitzar aquest lloc web, vostè expressa el seu acord amb els termes del servei.

2. Actualització dels Termes del Servei. Tot i que intentarem notificar-ho quan es realitzin canvis importants als presents TERMES I CONDICIONS D'ÚS, vostè haurà de revisar periòdicament la versió vigent més actual dels termes i condicions d'ús. El propietari del lloc web, segons estimi convenient, pot modificar o revisar aquests TERMES I CONDICIONS D'ÚS i polítiques en qualsevol moment,i vostè accepta que quedarà vinculat per aquestes modificacions o revisions.

3. Les presents Condicions del servei s'apliquen a tots els usuaris del lloc web, inclosos els usuaris que participin aportant continguts tals com imatges, informació i altres materials o serveis en el lloc web.

4. El propietari del lloc web es reserva el dret a modificar qualsevol aspecte del lloc web en qualsevol moment.

5. La titularitat dels continguts, respostes i comentaris introduïts pels usuaris pertanyen als seus corresponents autors. El propietari del lloc web no es responsabilitza de les opinions emeses pels autors dels citats continguts i té dret a suprimir-los si ho considera oportú.

6. Les marques de tercers que, eventualment, poden aparèixer en aquest lloc web pertanyen als titulars de les mateixes.

7. A menys que s'especifiqui el contrari, els articles publicats en aquesta pàgina web, estan llicenciats sota Creative Commons Citar Compartir igual. Pot trobar més informació sobre la llicència al següent enllaç http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/deed.es_ES